Onze gezamenlijke uitgangspunten

Missie

Green Star Zorg is een Rotterdamse multiculturele thuiszorgorganisatie, die de cliënttevredenheid (met gemiddeld een 9!) hoog in het vaandel heeft staan. Doordat we een kleinschalige en flexibele thuiszorgorganisatie zijn, bieden wij met veel warmte de ondersteuning en zorg die de cliënt nodig heeft.

Wij willen zorg leveren in een vorm waarin mensen zich comfortabel, veilig, gerespecteerd voelen en oud kunnen worden. Generatie na generatie! Daarnaast houden wij rekening met taal, cultuur en religie en sturen wij gekwalificeerde medewerkers die de taal van de cliënt kunnen spreken.

 

Visie

Bij Green Star Zorg staan de zorgbehoeftes, wensen en mogelijkheden van de cliënt centraal. Wij houden rekening met de culturele en religieuze zorgwensen van de cliënt, zodat de cliënt langer in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Wij hebben als team 9 kernwaardes opgesteld die wij als basis hebben geadopteerd om deze doelen te realiseren. Dit zijn: direct in de zorg, flexibel, betrouwbaar, gekwalificeerde medewerkers/ professionals, eerlijk, affiniteit met verschillende culturen en achtergronden, respectvol, aandachtig en toegewijd.

Laat u overtuigen door onze professionele zorg op maat!